Doporučujeme podávat k:
Červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla,
Bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla,
Drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla,
Rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla,
Studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd.
Vnitřnostem (játrům, ledvinkám),
K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám.
Složení:
Ocet, hořčičné semínko, med, voda, hroznová šťáva, sůl, koření
Výživové údaje na 100 g:
Tuky: 6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 15 g, z toho cukry: 12 g. Bílkoviny: 5 g. Sůl: 4,9 g
Energetická hodnota:
597 kJ / 143 kcal
Hmotnost: | 205 g |
---|---|
Obal: | Sklo |
Země původu: | Česká republika |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu