Složení:
Ocet, hořčičné semínko, voda, med, sůl, moravské víno bílé, koření
Energetická hodnota:
626 kJ / 150 kcal
Doporučujeme podávat k:
Červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla
Bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla
Drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla
Rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla
Studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásám, atd.
Vnitřnostem (játrům, ledvinkám)
K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám
Výživové údaje na 100 g:
Tuky 9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 5,7 g, z toho cukry: 6,9 g. Bílkoviny: 6,7 g. Sůl: 4,7 g
Hmotnost: | 195 g |
---|---|
Obal: | Sklo |
Země původu: | Česká republika |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu