Ve druhém díle oblíbené grilovací kuchařky nenajdete jen nové recepty, ve kterých jsou jednotlivé kroky znázorněny fotograficky a tak víte přesně co a jak. Ale ve Weber Bibli grilování vol. 2 najdete i to nejdůležitější co při grilování budete potřebovat, tedy techniku "čtyř téček", jednotlivé metody grilování na různých druzích grilu a i možnosti jak jednotlivé recepty modifikovat, pro ještě více inspirace. Součástí je i velký počet receptur na marinády, kořenící směsi, omáčky a dresinky, takže každé vaše grilování může být vždy originální.
84 receptů s fotkami krok za krokem
41 dalších variací základních receptů
14 kořenících směsí a past
12 marinád
43 omáček
Spousta receptů na jednom místě
Otázky a odpovědi kolem grilování
Krásné zpracování
Typ produktu: | kuchařka |
---|
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu