Naložení ve slunečnicovém oleji je určeno pro ty, kteří hledají chuť rajčat příliš neovlivněnou chutí oleje a budou je používat převážně pro studenou kuchyni. Jemnost chuti slunečnicového oleje dá rajčatům patřičně vyniknout. Slunečnicový olej je také určen pro vyznavače domácích surovin, na které jsme geneticky a historicky zvyklí.
Použití ve studené tak i teplé kuchyni:
S rýží, těstovinami nebo pod maso jsou dokonce chuťově výraznější než čerstvá rajčata. Dále pak do salátů, k sýrům nebo jen tak na rozpečenou a křupavou bagetku.
Výživové údaje na 100g:
2551 kJ/608 kcal
Tuky: 60 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 6,9 g
Sacharidy: 14 g
-z toho cukry: 0 g
Vláknina: 4,8 g
Bílkoviny: 5 g
Sůl: 0 g
Složení:
Slunečnicový olej min. 95g, sušená rajčata min. 60g (k výrobě tohoto množství bylo použito 300g rajčat), směs koření
Hmotnost: | 160 g |
---|---|
Obal: | Sklo |
Země původu: | Česká republika |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu