
Hrozny Moscato Giallo se sklízejí v polovině září a jemně lisují, aby se z nich vytěžil pouze ten nejvoňavější a nejelegantnější mošt. Mošt je následně filtrován a ochlazen na 0°C, aby si zachoval čerstvost a aromatický charakter.
Základní víno doplněné vybranými kvasinkami prochází přirozenou fermentací v tanku při teplotě 13-14°C po dobu cca 30 dnů. Jakmile je dosaženo požadovaného tlaku a hladiny zbytků cukru, rychle se ochladí na -2/3°C, aby se zastavila fermentace a umožnila se stabilizace vinného kamene.
Šumivé víno je filtrováno a lahvováno při nízké teplotě, přičemž si zachovává své vlastnosti.
Charakter chuti: | ovocný, citrusová |
---|---|
Obal: | sklo |
Objem: | 750 ml |
Obsah alkoholu: | 7 % |
Obsah cukru: | sladké |
Odrůda: | Muškát žlutý |
Typ produktu: | perlivé víno |
Země původu: | Itálie |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu