Doporučujeme podávat k:
Červenému masu (hovězímu, jehněčímu), podávanému za studena i za tepla,
Bílému masu (telecímu, vepřovému), podávanému za studena i za tepla,
Drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávané za studena i za tepla,
Rybám grilovaným, pečeným v troubě, v alobalu, podávaným za studena i za tepla,
Studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům, atd.
Vnitřnostem (játrům, ledvinkám),
K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám.
Složení:
Hořčičné semínko, ocet, voda, moravské víno bílé, med, sůl, koření. Bez konzervantu.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 711 kJ / 171 kcal. Sacharidy: 9,2 g, z toho cukry: 8,8 g. Tuky 10,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,74 g. Bílkoviny: 7,3 g. Sůl: 5,1 g
Hmotnost: | 195 g |
---|---|
Obal: | Sklo |
Země původu: | Česká republika |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu