
Jestli se to ve dvou lépe táhne, tak co teprve ve třech? Jablka dodávají pyré na svěžesti, hrušky na sladkosti a rakytník na lehké kyselkavosti. A protože je ovoce plná sklenice, nezbývá už žádné místo na záškodníky v podobě zahušťovadel, konzervantů nebo přidaného cukru.
Za přesnídávkou nehledejte žádný spletitý příběh. Jablka, hrušky i rakytník pochází od českých a slovenských farmářů a než se promění v lahodné pyré, mají v sadech dostatek času dozrát. Oproti velkým zpracovatelům navíc následuje ruční přebírání a omývání, podobně jako při domácím zavařování. Ovoce se následně šetrně pasíruje přes síta, dokud se z něj nestane dokonale jemná dřeň.
Jablečno-hruškové pyré s rakytníkem si můžete společně s dětmi dopřát jen tak jako rychlou svačinu, přidat si jej ke granole a jogurtu nebo s ním dokonce vykouzlit dezerty.
Složení: Jablečné pyré 55 %, hruškové pyré 40 %, rakytníkové pyré 5 %.
Skladujete v temnu a chladu. Pasterováno. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 7 dní.
Země původu surovin:
Česká republika/Slovensko
Alergeny: Bez obsahu alergenů.
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie 278 kJ / 65 kcal
Tuky 0,08 g
Nasycené MK 0,03 g
Sacharidy 15,73 g
Z toho cukry 13,8 g
Vláknina 1,8 g
Bílkoviny 0,48 g
Sůl 0g
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu