V období Velikonoc se peče jen tak, samotná, a když už rostou mladé kopřivy a první jarní bylinky, vše se naseká a přidá do směsi.
Tato je upečená přímo ve skleničce a vznikla tím vlastně taková slaná bábovka. Také ji lze snadno vyklopit a nakrájet na kolečka jako servítkový knedlík. Nádivka je výborná za studena i za tepla (k listovému salátu, s nakládanou okurkou, ale i jako příloha k pečenému masu nebo ke grilovanému kuřátku).
Nádivku můžete ohřát přímo ve skleničce v troubě na 180°C/ 10 minut, nebo v mikrovlnce 1.5 minuty na plný výkon.
Složení: rohlíky, mléko, zauzené vepřové maso, vejce, cibule, mrkve, špenát, jedlá sůl, koření.
Alergeny: lepek, laktóza.
Skladujte v suchu a temnu, v teplotách do 25°C, po otevření uchovávejte v chladu při 6°C a spotřebujte do 3 dnů.
Co možná oceníte: | Ekologické balení |
---|---|
Hmotnost: | 195 g |
Obal: | Sklo |
Země původu: | Česká republika |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu