Čaj z rooibosu se skvěle hodí k vanilkovým i čokoládovým dezertům, ale také k ostrým jídlům a marockému tahini. Výhonky a listy z 1.5 m vysokých keřů se nejprve rozmělní a poté se na slunci fermentují, aby vznikl plnohodnotný červený čaj.
Fantazii při dochucování se meze nekladou: jablečná nebo hroznová šťáva, kokosové mléko smíchané s čajem nám dá skvělý koktejl. Plátky citronu a pomeranče, kousky jahod a broskve nápoj dodatečně zjemní. Neobsahuje kofein.
Složení: rooibos bio.
Návod k přípravě: 2 - 3 čajové lžičky rooibosu na 1 litr vody vsypte do studené vody a přiveďte k varu. Krátce povařte a nechte 5 - 10 minut odstát.
Hmotnost: | 100 g |
---|---|
Charakter chuti: | Bylinný |
Obal: | Papír |
Typ produktu: | Jednodruhový čaj |
Zpracování: | Sypaný |
Pro všechny zahradníky a milovníky bytového designu